Extra informatie
Gewicht | 150 gram, 175 gram, 200 gram, 225 gram, 250 gram |
---|---|
Bereidingswijze | bakken: 3 a 4 minuten aan beide zijden |
Voedingswaarde (per 100 gram) | energie: 498kJ/119kcal |
€ 5,57 – € 7,96
Prijs per 100 gram: € 3.20
Het deel waar de rib eye van wordt gesneden is het verlengde van de dunne lende. Het vlees is botermals en heeft soms een klein randje vet. Omdat het vlees gemarmerd is, is het zeer geschikt voor de barbecue en grill. Van rib-eye wordt ook wel gezegd dat het een echt stuk “mannenvlees” is. Voor echte vleesliefhebber!
Gewicht | 150 gram, 175 gram, 200 gram, 225 gram, 250 gram |
---|---|
Bereidingswijze | bakken: 3 a 4 minuten aan beide zijden |
Voedingswaarde (per 100 gram) | energie: 498kJ/119kcal |