Extra informatie
Gewicht | 175 gram, 200 gram, 225 gram, 250 gram |
---|---|
Bereidingswijze | bakken: 3 a 4 minuten aan beide zijden |
Voedingswaarde (per 100 gram) | energie: 498kJ/119kcal |
€ 5,57 – € 7,96
Prijs per 100 gram: € 2.90
De entrecôte worden gesneden van de dunne lende. Het aanwezige vet wordt aan het vlees gelaten en meegebakken. Een mooie entrecôte is ongeveer 2 cm dik en weegt dan gemiddeld 200 tot 250 gram. De entrecôte wordt bij voorkeur rosé gegeten. Wanneer je niet van vet houdt snijd dat dan pas weg na het bakken. Dan is de uiteindelijke smaak veel lekkerder.
Gewicht | 175 gram, 200 gram, 225 gram, 250 gram |
---|---|
Bereidingswijze | bakken: 3 a 4 minuten aan beide zijden |
Voedingswaarde (per 100 gram) | energie: 498kJ/119kcal |